Jelentkezéseddel tudomásul veszed, hogy az esemény házirendjét köteles vagy betartani.

 1. A Tiszavirág Ártéri Sétaút természetvédelmi terület, a természetet rongálni TILOS!
 2. A kutyákat csak pórázon szabad sétáltatni a sétaúton.
 3. A kutyaürüléket minden állattartó köteles összeszedni a saját kutyája után.
 4. A helyszínen történt balesetekért a Bajba Jutott Állatokért Alapítvány nem vállal felelősséget.
 5. Tüzelő, agresszív és/vagy fertőző beteg kutyát a rendezvény területére behozni szigorúan TILOS!
 6. A területre csak olyan kutyát szabad behozni, amely érvényes oltási igazolvánnyal rendelkezik. Az érvényes oltási könyvet a kutya tulajdonosa a helyszínen köteles bemutatni. Érvényes oltási könyv hiányában a kutyát nem áll módunkban beengedni. (érvényes oltási könyv = mikrochip + 1 éven belüli veszettség elleni oltás)
 7. A rendezvényről (a résztvevőkről és a kiállítókról) a Bajba Jutott Állatokért Alapítvány kép- és hangfelvételeket készít. Az eseményen való részvétellel hozzájárulsz ezek publikálásához.
 8. A helyszínen árusítani, reklámozni és adományt gyűjteni csak a Bajba Jutott Állatokért Alapítvány előzetes beleegyezésével lehetséges.
 9. A rendezvényről forgatni, filmet készíteni csak a Bajba Jutott Állatokért Alapítvány előzetes írásos beleegyezésével lehetséges. (bajbajutottallatokert@gmail.com)
 10. A programváltoztatás jogát fenntartjuk.
 11. Az esemény esős idő esetén is megrendezésre kerül. Szélsőséges időjárás esetén a programot elnapolhatjuk, törölhetjük.
 12. Részvételi díjat csak az esemény törlése esetén áll módunkban visszatéríteni.
 13. A Tisza Balneum Hotel kutyabarát szálloda, de annak érdekében, hogy ne zavarjuk a szálloda vendégeit, kérjük, hogy csak a kijelölt útvonalakon közlekedjenek.
 14. A Tisza Balneum Hotelben lévő programokon való részvételhez védettségi igazolvány felmutatása kötelező.
 15. FONTOS: Nagyon ajánlott a kutyákat előzetesen külső élősködők elleni készítménnyel kezelni. (Állatorvos: dr. Koska Gábor)